Tuijan taide- ja musiikkimaailma

Koko ikäni olen piirtänyt ja maalannut tauluja, joista osa on käynyt läpi muutaman näyttelyn ja jurytyksenkin. Takana on joitakin taidekursseja, mutta lähinnä olen itse opiskellut taidetekniikat, anatomiat ja valöörien toteutukset. Takana on erilaisia kokeiluja mm. muovailusta, lasikaivertamisesta, ompelemisesta ja kangas maalauksista.
Suurin intohimoni on ihmisten kasvot, silmät ja ilmeet. Tein aikanani paljon muotokuvapiirroksia niin ihmisistä kuin koirista. Teen niitä vielä nykyäänkin tilauksesta. Suuret tilaustaulut, seinämaalaukset ja t-paitamaalaukset ovat myös edelleen tilattavissa.
Musikaalisuus on kuulunut tiiviisti elämääni ja biisejä on syntynyt toistakymmentä. Demoasteelle niistä on viety 3 biisiä…

Täältä voit katsella taidesivujani tarkemmin.
Ja täältä löytyy musisointia enemmän.

Myymälä & taidegalleria

Studion yhteydessä on pienimuotoinen taidegalleriani sekä myymälä. Galleriassa on myynnissä tauluja ja erilaisia taidetuotteita. mm. taidekelloja, käsinmaalattuja cd-kansioita ja laukkuja, tauluprinttejä, silkkipainettuja t-paitoja ja tyynyliinoja (teoksistani), kortteja ja käsintehtyjä rokkinukkeja yms. Tulossa teemanäyttelyjä ja vierailevaa taidetta.