Carita “Caicca” Rakkolainen

Taiteellinen innokas tekijä, jolla asenne kohdallaan. Tatuoija ja koulutettu kestopigmentoija, lisäksi opiskellut meikkaaja-maskeeraajaksi sekä ompelukisälliksi.

Caritan töitä löydät Galleriasta, RubyPicturesin facebook -sivulta sekä tuoreimmat aina ensin instagramista käyttäjällä: caiccarocktattoos.

Olen perehtynyt parhaiten erilaisiin värikuviin ja erikoisuutenani ovat vesivärityyliset tatuoinnit. Rakastan maalausmaista ja luonnosmaista tyyliä, mutta vastapainona teen myös innoissani tarkkoja viivoja kuten tekstejä, pitsejä, mandaloita jne. Eri tyylien ja värien sekä mustaharmaiden yhdistely kuvissa luo upeita kontrasteja tatuoinneille.

Olen aina ollut kiinnostunut piirtämisestä, maalaamisesta ja kaikenlaisista kädentaitoa vaativista töistä. Lapsena ja nuorena kävin kuvataidekoulua ja yläasteella painotin valinnaisaineet kuvataiteeseen ja teknisiin töihin. Yläasteelta etenin kuvataidepainoitteiseen lukioon, jossa etenin 10 arvosanoin. Päästyäni RubyPictures Art & Tattooseen tatuointiharjoittelijaksi vuonna 2011, suoritin ylioppilastutkinnon iltalukiossa. Harjoittelujakson jälkeen olin osoittanut kykyni tatuoijana, joten Tuija Heikkilä halusi kouluttaa minua lisää oppisopimuksella. Tässä yhteydessä sain myös koulutuksen kestopigmentoijaksi. Tietojemme mukaan olen Turun kaupungin ensimmäinen oppisopimustatuoija. Oppisopimuskauden päätyttyä tunsin olevani valmis perustamaan oman toiminimen CaiccaRock ja pääsin tällä tavoin sujuvasti myös vuokrapenkille RubyPicturesiin. Syksyllä 2012 opiskelin työn ohessa meikkaaja-maskeerajaksi ja vuonna 2016-2017 opiskelin ompelukisällin ammatin tukemaan harrastuksiani.

Pidän ihmisistä ja olen aina ollut kesätöissäkin palvelualalla, mistä on kertynyt kallisarvoista kokemusta. Ilonen asenne, vastuu ja tarkkuus työssäni on ykkösasia. Olen täysillä mukana alalla ja haluan kouluttautua tulevaisuudessa niin paljon kuin mahdollista. Galleriasta löydät tatuointitöitäni ja piirustuksiani sekä artikkeleja.