Tuulia Toivonen

Vapun jälkeen meillä aloitti uusi oppisopimus tyttö Tuulia Toivonen vuoden ajaksi.
Iloinen ja reipas Tuulia on pienestä asti haaveillut tatuoijaksi. Hänen intohimoa on varmasti edesauttaneet vanhemmat, joilla on useita tatuointeja, sekä television tatuointisarjat jotka vaikuttivat Tuuliaan syvästi.

Tuulia on piirtänyt lapsesta asti joten yläasteen todistuksessa kuvaamataito loisti 10:nä. Vasta 19-vuotias Tuulia on ehtinyt jo käymään yläasteen jälkeen kolmivuotisen graafisen- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon.

Viime kesän jälkeen Tuulialle tarjoutui tilaisuus tulla harjoittelijaksi RubyPictures Art & Tattoo studiolle. Tammikuussa odotus palkittiin ja hän tarttui ensimmäisen kerran tatuointikoneeseen ja jälki oli alusta asti hyvinkin lupaavaa. Näin Tuulialla on ollut mahdollisuus opiskella käytännössä tatuointeja ennen alkavaa oppisopimuskoulutusta. Hänen ajatuksensa on suuntautua oldschool tekijäksi jollainen tekijä studioltamme vielä puuttuukin.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat. Ottaen huomioon vaatimustason, voimme tarjota teille tatuointeja oppilastyönä edullisempaan hintaan.