Carita ”Caicca” Rakkolainen

Taiteellinen innokas nuori tekijä, jolla asenne kohdallaan. Tatuoija ja koulutettu kestopigmentoija, lisäksi meikkaaja-maskeeraja. Caritan töitä löydät Galleriasta.

Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut piirtämisestä, maalaamisesta ja yleensä kädentaitoa vaativista töistä. Lapsena ja nuorena kävin kuvataidekoulua ja yläasteella painotin valinnaisaineet kuvataiteeseen ja teknisiin töihin. Yläasteelta etenin kuvataidepainoitteeseen lukioon. Päästyäni RubyPictures Art & Tattooseen tatuointiharjoittelijaksi, suoritin ylioppilastutkinnon iltalukiossa. Harjoittelujakson jälkeen olin osoittanut kykyni tatuoijana, joten Tuija Heikkilä halusi kouluttaa minua lisää oppisopimuksella. Tässä yhteydessä sain myös koulutuksen kestopigmentoijaksi. Tietojemme mukaan olen Turun kaupungin ensimmäinen oppisopimustatuoija. Oppisopimuskauden päätyttyä tunsin olevani valmis perustamaan oman toiminimen CaiccaRock ja pääsin tällä tavoin sujuvasti myös vuokrapenkille RubyPicturesiin. Syksyllä 2012 opiskelin työn ohessa meikkaaja-maskeerajaksi, joten voin toteuttaa studiollamme villeimmätkin naamiaismaskit ja fantasiameikit, unohtamatta tavallisia meikkauksia.

Tatuoinnissa tunnen vetoa väritatuointeihin ja selkeisiin linjoihin. Pidän ihmisistä ja olen aina ollut kesätöissäkin palvelualalla, josta on kertynyt kallisarvoista kokemusta. Ilonen asenne, vastuu ja tarkkuus työssäni on ykkösasia. Olen täysillä mukana alalla ja haluan kouluttautua tulevaisuudessa niin paljon kuin mahdollista. Galleriasta löydät tatuointitöitäni ja piirustuksiani sekä artikkeleja.